Termeni și condiții

Datele noastre

Denumirea companiei: CHUCKLECHAIN S.R.L.
Adresa Sediului Social: Sediu: Str. VASILE LUPU, Nr.88, Bl.Z, Sc.C, Et.4, Ap.3
Cod unic de înregistrare: RO39589573
Nr. Reg. Comerţului: J22/2360/2023​
IBAN: RO72INGB0000999914182082 – ING BANK N.V., BUCHAREST
Telefon: 0743547806
Email: gabriel.dumitriu89@gmail.ro

Preţul. Detalii despre livrare:

Preţurile afişate pe site includ TVA. În cazul cărţilor, acesta este de 5%.
Preţurile produselor prezentate pe site nu includ cheltuieli de livrare, acestea fiind calculate separat, în coş, în funcţie de valoarea comenzii și adresa la care trebuie să ajungă produsele.
În cazul în care plasezi o comandă cu livrarea în România prin curier, cu valoare mai mare de 120 de lei, livrarea este gratuită.
Altfel, sunt disponibile următoarele tarife de livrare pentru România:
– la plata cu cardul – în ţară, printr-un Fan Courier – 18 lei / livrare.
– la plata prin metoda Ramburs – 25 lei / livrare.

*În unele cazuri, localitatea de destinaţie a produselor nu este în aria de acoperire a Fan Courier, astfel încât vă punem la dispoziţie transportul prin Poşta Română. Dacă aţi făcut plată prin card bancar, eventualele diferenţe de preţ al livrării vor fi operate în avantajul nostru.
Termen de predare curier, în vederea livrării:

– comenzi primite până la ora 16:00: predarea se face în aceeaşi zi. din librăria online
– comenzi primite după ora 16:00: predarea se face în ziua imediat următoare.
Pentru livrările în afara ţării, se adaugă automat costurile de transport în funcție de țara destinatară şi greutate, plata fiind posibilă exclusiv online.
Termenul de livrare pentru Bucureşti, jud. Ilfov, Cluj, Iaşi, termenul de livrare este de 24 de ore. Pentru celelalte oraşe (Timişoara, Arad, Braşov, Craiova, Botoşani etc.), termenul de livrare este de 48 de ore. Termenele de livrare nu depind însă numai de noi, ci îndeosebi de firmele de curierat cu care colaboram. În orice moment, suntem alături de tine şi dispuşi să ascultăm eventuale alternative, astfel încât Pupăza să ajungă la tine într-un timp cât mai scurt. Te încurajam să ne scrii!

 

Datele tale

Consultaţi Politica de confidenţialitate

Returnarea produselor

Consultaţi Politica de Retur

 

Garanţie, reclamaţii

Garanţia legală este asigurată de către noi conform legii şi adus[ la îndeplinire prin Politica de Retur. În acest sens, Ordonanţa nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora menţionează faptul că: “garanţia legală de conformitate – protecţia juridică a consumatorului rezultată prin efectul legii în raport cu lipsa de conformitate, reprezentând obligaţia legală a vânzătorului faţă de consumator că, fără solicitarea unor costuri suplimentare, să aducă produsul la conformitate, incluzând restituirea preţului plătit de consumator, repararea sau înlocuirea produsului, dacă acesta nu corespunde condiţiilor enunţate în declaraţiile referitoare la garanţie sau în publicitatea aferentă;” .
Orice reclamaţie referitoare la conformitatea produsului cu cel afişat pe site şi pe care l-aţi achiziţionat se poate face urmând una dintre modalităţile de contactale paginii Politica de Retur.
Conținutul. Drepturile de autor

Pozele şi descrierile obiectelor de pe site sunt exemplificative. Ne străduim să fie cât mai apropiate cu produsul în sine, dar pot apărea unele discordanţe.
Întregul conţinut al site-ului www.pupazadmt.ro (texte, imagini, elemente grafice etc.) sunt proprietatea CHUCKLECHAIN S.R.L. şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le copia, prin orice mijloace, reprezintă acţiuni ilegale şi pot face obiectul unor acţiuni în consecinţă.

 

Reguli de bună colaborare

  1. www.pupazadmt.ro este numai o parte a ceea ce reprezintă Pupăza din Morţii Tei. Poţi afla mai multe despre mine în secţiunea Descriere. Sunt un autor care a decis să încerce să-şi vândă munca de unul singur, astfel încât mare parte din activitatea de pe acest site îmi aparţine. Îmi doresc să avem împreună o experienţă plăcută utilizând site-ul sau comunicând, astfel îţi stau oricând la dispoziţie prin cele câteva mijloace de comunicare de pe site. Iar asta se poate realiza urmând o serie de principii lesne de respectat şi în beneficiul tuturor. Iată câteva dintre ele:
    Întregul conţinut al site-ului este scris şi administrat de CHUCKLECHAIN S.R.L., precum şi unii colaboratori, iar răspunderea pentru acest conţinut ne revine. Copierea şi/sau publicarea acestor materiale (parţial său integral) se poate face numai prin obţinerea unui acord expres în acest sens.
  2. Ne dorim ca toate comentariile tale să aibă legătură cu subiectele şi produsele de pe site şi să fie formulate cât mai coerent. CHUCKLECHAIN S.R.L. nu este responsabil pentru conţinutul comentariilor sau rating-ului, responsabilitatea acestora revenind utilizatorilor care le-au adăugat.
  3. Ne rezervăm dreptul să ştergem sau să nu aprobăm comentariile licenţioase, denigratoare şi/sau tendenţioase, pe cele care nu respectă regulile de mai sus şi în general pe cele neargumentate. De asemenea, vom face acest lucru şi în cazul în care considerăm conţinutul acestora ca reprezentând trolling internautic.
  4. Nu sunt acceptate comentariile de natura publicitară de orice fel sau conţinând sau linkuri către magazine virtuale, altele decât cele care distribuie cartea Pupăza din Morţii Tei sau serviciile noastre.
  5. Scopul principal este acela de a avea o bună desfăşurare a întregii activităţi care se va desfăşura aici, astfel încât voi face tot posibilul să apelez la imparţialitate şi corectitudine. Nu uita că poţi să ne atenţionezi cu privire la eventualele probleme apărute precum şi la sugestii de îmbunătăţire a activităţii prin email la adresele menţionate mai sus.