Într-o zi un moş şi o babă aveau o grădină şi în grădină crescuse o ridiche uriașă care când te uitai la dânsa spuneai wow n-am văzut în viaţa mea aşa o ridiche de mare probabil că i-aţi pus insecticide sau de ce este aşa de mare? Moşul însă spuse nu i-am pus niciun insecticid este naturală cum a lăsat-o bunul Dumnezeu, apoi o chemă pe femeia lui Maria: fă Marie ia fă-te-ncoace, ca să scoatem ridichea asta uriaşă. Femeia veni într-o suflare iar cei doi încep să tragă de ridiche din toate puterile însă aceasta era aşa de uriaşă încât moşnegilor le trosniră toate şalele, însă ridichea nici nu se clinti. Moşul atunci spuse aaaa da? ia stai tu aşa că am eu ac de cojocul tău, aşa că o strigă pe nepoata sa Lili: LILIIIIII! Lili, treci mai repede în grădină să dăm afară ridichea uriaşă! Dar bunicule eu am 9 ani nu am forţă nici cât un pui spuse nepoţica. Taci fă din gură ceea, îi spuse bunicul drăgăstos şi toţi trei începură a trage de ridiche. Degeaba, oricât se opinteau ei, n-aveau nicio şansă să o scoată, aşa că bunicul avu o nouă idee genială şi îi chemă în ajutor pe câinele Rex, pe motanul Sile şi pe prietenul acestuia, şoarecele Timotei. Toţi începură să tragă din toate puterile. Ridichea uriașă bine-mersi nici nu se sinchisea.
Cââând colo fix în acel moment prieteni cine credeţi că trecea pe drum însuşi premierul nostru îndrăgit domnul Florin Cîțu. Inima moşului tresaltă de bucurie şi începu a striga după domnul Cîțu: bre nea Florine nu ne ajuţi şi pe noi să dăm afară din pământ ridichioiul ăsta uriaş?
Florin Cîțu prima dată face că „ce? this is ridichiulos” pentru că el e prim-ministru şi are treburi mai importante de făcut nu să piardă timpul prin straturi, dar după aia când a auzit că trebuie dată afară ridichea ciuli urechile şi zise ia dă moşule să văd care e faza. Intră dl. Cîțu în ogradă, păşi în grădină şi le zise tuturor să se dea 5 metri mai în spate că iese balamuc. Fraţilor şi când se opinti o dată premierul de unul singur şi trase cu toată forţa, deodată POC, ridichea uriașă ieşi din pământ. Uraaaaaa se bucurară cu toţii apoi începură să aplaude şi să îl felicite pe dl. Cîțu întrebându-l cum îl pot răsplăti. Acesta însă modest şi cumsecade cum îl ştim spuse că nuuu, că nu-i trebuie nimic, că el şi pe Voiculescu şi Berceanu i-a dat afară tot aşa, pe degeaba.
Băbuţa însă spuse Doamne fereşte, păi nu se poate să plecaţi cu mâna goală domnule priministru şi în grabă ca o furnicuţă îi umplu din grădină o sacoşă cu formaţia sa preferată, Red Hot Chilli Peppers.