Cum funcționează?

  • În primul rând, alege un erou. Poți fi tu, gagica ta sau un prieten care e ziua lui atunci zilele alea. Pluuuus, asta opțional, mai alegi încă două personaje care să apară în poveste. După asta, bagi niște detalii despre erou și personaje (de exemplu: Mihai are părul lung; Florica într-o zi a scuipat un pensionar; lui Vali îi plac vinurile scumpe fmm Vali). Mă rog treaba ta ce scrii la detalii. Eu, în calitatea de pupăză, bag toate datele astea într-o poveste care o scriu eu personal cu mâna mea. Pe care*!

    Pe lângă acest setup extraordinar, povestea ajunge la tine într-un format de felicitare sau într-un alt format pe care putem să-l convenim împreună.

  • Detalii privind prețul, livrarea și plata.

    Prețul este 100 de lei, iar livrarea este inclusă și se face prin Fan Courier. 

    Plata, în contul bancar pe care îl vei primi printr-un mail, după plasarea comenzii, împreună cu data livrării. Pentru livrare și pentru o bună comunicare sunt necesare numele, adresa de mail și numărul de telefon.

  • Important! Vă rog să aveți în vedere că, pentru a reuși o poveste calitativă, este necesar un termen de 14 zile pana la livrare!

Comandă o poveste