Gabriel

Dumitriu

autor, comediant part-time pe internet și full-time în locurile în care nu ar trebui să fiu comediant.

POVESTEA PUPEZEI

A fost odată ca niciodată un băiat Gabi la el la birou. Acesta stătea într-o zi, spune legenda, amărât între niște mormane de acte de ștampilat și de pus la dosare, când deodată apăru nimeni alta decât Sfânta Vineri, întovărășită de câinele ei cu măsele de oțel, The Weekend.
– Eee dar ce ești tu așa necăjit măi băiete? zise aceasta.
– Păi cum Sfânta dacă am atâtea glume tâmpite de făcut și eu stau și pun acte la dosare, de caterincă-mi arde mie?
– Hehe dragul mătușii dar tu parcă ești și prost. Acum când sunt atâtea și atâtea metode de exemplu de ce nu faci o pagină pe Facebook unde să pui toate glumele?
– Bine, zise băiatul Gabi și postă o poveste despre cu leneșul care mai mult alergă și a câștigat o cursă.
Lumea râse de se prăpădi apoi aplaudă așa că Sfânta zise bravo ai văzut că se poate? Da am văzut spuse Gabi bucuros dar bătrâna continuă:
– Bine acum bănuiesc că are și The Weekend o idee pentru că el mereu așa face, tace cât tace dar și când dă câte una!
– Hmm, sigur?
– Daaa sigur fără grijă The Weekend are numai idei super tari stai  să vezi! Ia zi, The Weekend!
– Da deci fii atent de acuma scrii totul fără virgule nu pui nicio virgulă nimic ce părere ai de idee?
– Mi se pare o idee super wow ești super deștept The Weekend, bravo băiatu’! Și fiți atenți, de acum nu mai sunt Gabi, sunt Pupăza din Morții Tei!
– Hahahah, râse cu poftă Sfânta Vineri, că gen e Pupăza din Tei dar și înjurătura morții tei ești prea nebun Gabi sincer nici nu știu de unde îți dau atâtea prin cap felicitări!
Cei trei mușterii prinseră apoi a râde în cor iar Pupăza imediat se apucă de postat zeci și sute de povești iar publicul striga URAAAA și se distra de mama focului la un moment dat un băiat chiar a strigat DE CE NU SCOȚI O CARTEEEE și eu Gabi am zis CEEEE? că nu prea se auzea și băiatu ăla iar DEEE CEEE NU SCOȚI O CARTEEEE? și eu am zis AAAA! BINE!
Așa s-a născut dragii mei Pupăza din Morții Tei, care fără oamenii care i-au fost mereu alături, precum Sfânta Vineri și publicul înflăcărat, nici n-avea cum să-și întindă ea aripile atât de sus!
Iar dacă vreți să aflați povestea mai pe larg, urmăriți-mă și veți afla și diverse noutăți, proiecte și alte prostii pe care le fac eu Gabi. Pu-pup!

Datorită susținerii voastre, dar, sper eu, și umorului inedit, succesul Pupezei m-a determinat să-mi extind orizonturile umoristice și către alte forme și canale, așa că poți urmări diverse peripeții pupezești și pe canalul meu de YOUTUBE.

Dacă îți place Pupăza din Morții Tei și vrei să afli tot ce mișcă pe tărâm pupezesc, mă poți susține pe Patreon, unde beneficiezi lunar de material scris în premieră sau exclusivitate, video content, premii și, bineînțeles, câte și mai câte!